fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

lsd+odpoved

prologic

Jo LSD sem měl, ale ve formě papíra (to proti tomu bylo ovšem nic), bylo to podobné ale jen tak první 2 hodiny, spíše jak to najíždělo...ale časem to pořád přibývalo,tak po třech hodinách sme se s kámošem nebyly schopni komunikvat a jen sme se smály až do úplneho konce, kdy sem myslel že spím a pak sem se třeba probudil. Mělo nás to asi 6 lidí..ale byly sme rozdělení do dvojic..někteří byly venku, my sme byly v hospodě v jednom boxu... Mluvily sme otom a každá dvojce na tom byla úplně jinak... prostě v jiném prostředí měly jiné stavy atd.. Asi 3 sme po tom neusly...ostatní jo.. a dvoum znás bylo blbě tak 2 dny.. Jinak všechny bolelo břicho, jakmile začínaly odeznívat příznaky intoxikace.. Jo a to LSD vypadá jak gumová orandžová placička..asi 2x2 mm skoro bez chuti, ale ta síla to je nepopsatelné!!

Odpověděl: Jakub Minařík

Díky za vaše informace. Myslím, že je důležité se o drogách, nebo jejich formách, které se tady objevují nově, dozvědět co nejvíce. Takže děkujeme. :-) P.s. Možná bychom ještě nějaké info potřebovali. Myslíte, že byste mi mohl napsat na e-mail? (minarik@sananim.cz)?

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko