fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

AN

Nemate nahodou nejakej figl na to,jak zvladat chute? Leta jsem brala pervitin,ted jsem cista jen chvili,ale brat uz nechci. Da se rict,ze me to uz nebavi a vic si to bere nez dava. Stykam se ale s lidma co berou a treba kdyz jsem s nima byla naposledy,tak si prede mnou strileli a nabizeli a pro me bylo hodne tezky ovladnout se a odmitnout.Zvladla jsem to,ale co priste.Vim,mela bych s nimi zrusit kontakt,ale mam je rada a nechci je opustit.Chtela bych je vidat,byt obcas s nimi a nemit chute...protoze ja opravdu brat nechci,ale i presto je mam.A klidne se koukat jak si davaji aniz by mi pri tom zacalo byt spatne.. Jde to vubec???

Odpověděl: Jakub Minařík

Myslím, že být s lidma co berou, dívat se jak si dávají a nemít chutě není možné. Taky myslím, že dlouhodobě abstinovat a absolvovat co popisujete, taky není možné. Soudím, že se budete muset rozhodnout co chcete. Každopádně držím palce, ať to zvládnete. :-) Kdyby bylo třeba napište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko