fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Dokážu to?

Allliii

S takovou poradnou sice nemám zkušenosti ale nemám nikoho kdo mi poradí. Je mi 19 let a jsem sice čistá ale moje okolí není. Rozešla jsem se se svým snoubencem kvůli tomu že začal brát drogy. Je na tom fakt hrozně a já mu chci pomoct. On pomoc odmítá - je tak spokojenej. Já mezi těmahle lidma vyrůstám od malička. Můj brácha fetuje od 17 let- je mu 31. Moje sestra bere 8 let. Moji nejlepší kamarádi (aspoň jsem si to o noch myslela) taky berou. Můj první kluk zkončil někde v nějaký léčebně a je z něj dement. Ani se sám nenají. Já už fakt nevím jak dál...chci těm liděm pomoct ale ať se u nás na severu čech podívám kam se podívám tak je toho taky fakt moc. Už i na mě...a já jim fakt už nedokážu pomoct. Co mám teda dělat?

Odpověděl: Jakub Minařík

No, nemáte zrovínka štěstí na okolí, ale to asi víte. S vaším partnerem vám asi moc nepomůžeme. Pokud chce brát a je s tím spokojený, tak s tím moc nenaděláte. Dá se jen čekat až se to změní. Bohužel. Je mi líto. P.s. Doporučil bych vám - dejte na sebe pozor. V takovémhle prostředí začít brát drogy je dosti snadné.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko