fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

časnější léčba

Kytka

Jsem matka 26letého syna,který je 2 roky závislý na heroinu - inhaluje přes alobal.Celou dobu zapíral a o pomoc požádal,až teď, když je bez práce, bez fin. prostředků a se silnými abstinenčními příznaky. Jsme z Karl. Varů, navštívili jsme doporuč. psychiatra,ale léčbu v Červeném Dvoře může syn nastoupit až v polovině května. Poradte, prosím, co mám dělat do té doby, syn začal rozprodávat věci, aby měl na dávku, jinak má silné bolesti a potíže. Nelze nastoupit v okolí okamžitou detoxifikaci popř. substituční léčbu. Prosím o zaslání případných kontaktů. Děkuji.

Odpověděl: Jakub Minařík

Subuetx k překlenutí doby do nástupu na léčnu mu může předepsat psychiatr u kterého jste byli a nebo praktický lékař. Není to problém, jen je třeba mít Rp. na předpis omamných látek, které dostane lékař na obvodním úřadě. Žádný speciální kontakt v okolí bohužel nemáme. Kdyby nastaly nějaké problémy napište, kdyby kolega měl obtíže s nastavením dávkování, stačí zatelefonovat, rád mu poradím.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko