fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

žlučník...

lion

Před 3mi lety jsem okusila, díky své zvědavosti a blbosti pervitin. Pak jsem do toho sklouzla, trvalo to 4 měsíce, pak jsem ze dne na den přestala a od té doby nic, ani trávu, nic, protože to byla jenom moje hloupost. Ale od té doby mne bolí žlučník a asi 4x jsem měla žlučníkovou koliku. Byla jsem na sonu a na jaterních testech, vše ok, ale žlučník mne bolí dost často, tak beru Isochol. Svému dr jsem nic neřekla. Co to znamená pro můj organismus? Může mi něco být a jaká vyšetření ještě existují, aby se zjistilo, co mi je? Jsem samozřejmě lajdák na dietu, takže ji moc nedodržuji.-( Jak se mám teď chovat? Mít pevnou vůli a držet dietu a je to ok? Taky je to tak, když jsem ve stresu, tak je to horší a jsou dny, kdy je to ok. Díky za odpověď.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nejsem si jist, zda existuje příčinná souvislost mezi braním pervitinu a onemocněním žlučníku, spíše ne a je to jen náhodná koincidence. Každopádně ale platí, že bez diety se vám to nevylepší. Takže: Držte dietu. Jiná pomoc není. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko