fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

dajny

dobrý den..no baví mě piko..ale na druhou stranu sem o dost přišla..hlavně o ty kamarády..s tim létem..no spíš, že minulej rok sem se strašně těšila a nakonec bylo nic moc ..tak doufám, že tohle bude lepší, ale zase si od toho nechci moc slibovat, páč nejsem stavěná na to zklamání potom :-D..dneska bylo docela teplo :))..aspoň tady :))..v létě přestanu snad..vrátim se k těm starejm známejm(jestli mě teda příjmou ještě://)..a začnu zas normálně..no maluju si to asi moc růžově..bůh ví, co bude..přeju hodně tepla a sluníčka:-) nashle a děkuji :))

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den, musím říct, že ten Váš plán vůbec nezní špatně. Tak hlavně aby to vyšlo :) Kdyby Vám připadalo, že to chcete pak s někým probrat nebo jen tak dát vědět, jak Vám to s tím abstinováním jde, napište nebo zavolejte na naši poradenskou linku (kde si můžete vyžádat i přímo mě) - na tel. 283 872 186. Hodně štěstí a toho sluníčka taky!

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko