fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

psycho

euras

Prosím, doporučte mi pro 19 letou dceru dobrého psychologa, z Teplic nebo Ústí n/L, který má zkušenostmi v drogové oblasti.

Odpověděl: Bára Orlíková

Pokusila bych se Vám najít nějaký kontakt, ovšem je to pro mě obtížné vzhledem k tomu, že o situaci Vaší dcery nemám žádné informace - nevím proto, na koho by bylo nejlepší ji odkázat a zda psycholog je v tuto chvíli opravdu nejadekvátnější volba. Zkuste mi napsat, zda dcera má zájem o odbornou pomoc, s jakým problémem by potřebovala pomoci (zda problém jsou přímo drogy nebo je hlavní problém něco jiného, co s drogami souvisí třeba jen okrajově), zda užívá drogy nebo zda je užívala v minulosti a nyní abstinuje, případně co za drogy užívá či užívala. Pak bychom mohli zvolit nějaký konkrétnější postup a já bych mohla kontaktovat kolegy z Ústí n. L., kteří by se buď mohli dcery ujmout nebo by mi poradili vhodný kontakt, kam by se mohla obrátit. Zatím přeji hodně štěstí.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko