fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro Jakuba Minaříka

Ag

dobrý den vážený pane doktore,děkuji za "jen takový nápad". Já to zkoušela ,ale nejde to. Ve stac. i mimo. Ten terapeut z"mimo",když se dozvěděl,že sem brala heroin, tak nechtěl dál/řekla sem mu to aleaž při druhý návštěvě/ a poslal mě zpátky. ve stac to nešlo taky. neřešim. chci se zeptat:jak ted obíhám různý som. vyšetření, tak při i.v. invazích dost praskaj žíly. Tak dost, že se na to zaměřili. proč to tak je. může to souviset s branim h? Měla bych to říct,mám jít na vyšetření právě s tim./nechce se mi to říkat,když byto nesouviselo/. - když mi to s terapií nevychází,zkusim se vrátit do výcviku, kterej sem přerušila . ted o tom jednám. Jestli to dojednám,odjedu hned mimo rep. na supervizi ,zatim to je na 50 proc. Léčí se tam taky závislosti. Možná mi to pomůže dostat se o krok dál.

Odpověděl: Jakub Minařík

To praskání žil by souviset mohlo, spolehlivě by to mohlo souviset s injekční aplikací, tam je to nepochybné. Ohledně té terapie a vycviku . dokončit ho by také mohla být varianta, přece jen by to mohlo ve stavu pomoci. Jinak spousta terapeutů s lidma co drogy brali nepracuje, protože ono to mívá, pokud se terapie rozběhne a dojde k nějaké dynamice, dosti dramatický průběh. Stejně tak by to měl vědět ten, kdo vede výcvik.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko