fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro Jakuba Minaříka

Ag

dobrý den, už to vim a sem štastná.je to ok. řekla sem si že když to dopadne dobře,tak se nebudu chovat rizikově už nikdy. asi to byl zmátořenej ten virus eb, nebo ožná ty játra mužou bejt dost překvapený, že už přes ně nechodí ten heroin a to co sem pocitovala byl ten jejich udiv. Ted makám na tý štítný žláze,to vypadá chronicky, ale snažim se hledat možnosti, co s tim. Mám dost rozesr. imunitu a to má prý na to vliv. Já vim,že do ds můžu, včera jsem tam volala a mluvili jsme o tom, že když to budu potřebovat,tak můžu přijít.

Odpověděl: Jakub Minařík

No - snad jen takový nápad - zkuste se s kolegy dohodnout na jiném typu péče, třeba na docházce k někomu individuelně. Docela dlouho abstinujete, na motivačku nemusíte a pokud někoho z kolegů požádáte, tak vám jistě rád vyhoví a nebo vám doporučí někoho jiného z týmu. MS má své limity. :-) Jinak k těm zdravejm játrům blahopřeju. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko