fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Korylan3

Nali

Dakujem velmi za odpoved, myslela som prave tieto informacie. Su pre mna, nemam vobec v umysle strasit nimi priatela, aj mne je dostatocne jasne, ze na mozne nasledky on momentalne zvysoka kasle. Existuje pre neho len momentalny stav a najblizsich par hodin. Chcela som len vediet, na co vsetko sa mam pripravit, pretoze pre mna je dolezite vediet mozne nasledky do buducnosti, chcem vediet, co vsetko sa moze stat v jeho pripade a pripravit sa na to, aby ma to neskor nezaskocilo. Konkretne mne lekari stale zamlcovali skutocnosti o mojom zdravotnom stave, potykam sa s roznymi problemami uz od detstva a pred dvoma rokmi som si musela vyslovene pokutnym sposobom vydobit CT vysetrenie mediastinu. Az cez internet v konzultacii s doktormi v Nemecku som zistila, ze sa u mna moze jednat o nador – tymom, ktory sa na CT potvrdil a nasledne ma operovali. Ale to len na okraj. Dakujem za tieto informacie, konecne mi to niekto rozumnym sposobom vysvetlil. O vyhadzove z bytu uz jeho rodicia uvazuju a ja im to nevyvraciam. Je to velmi tazke, hlavne ked mate toho cloveka rad, ale zrejme uz ina cesta neexistuje. Este raz dakujem a prajem vela radosti.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nemáte zač. I já vám přeju ať se to vylepší a můžete mít nějakou tu radost. Jestli jsem vám pomohl a dal vám informace, které jste potřebovala tak mě to těší. Jinak s tím vyhazovem - nemohu ho úplně komentovat jestli je to nutné, nebo existují i jiné možnosti. Ale myslím, že přesně tenhle tlak je v tomhle případě jedinné, co může zabrat. Přeju hodně trpělivosti a ať to dobře dopadne.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko