fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Apstinencia na pervitine.

anonym

Dakujem za vypocutie uz dopredu. Chcem sa iba nieco pytat co ma dost zaujma. Chcela by som nieco vediet. Brala som pervitin asi 2 a pol roka ku koncu mozno kazdi den ale to nie je podstatne. Teraz som cista aasi 6 mesiacou. Inak co by som k tomu chcela dodat ze som s toho dostala bez doktorou a odborneho liecenia a bez akychkolvek tabletiek a bez vedomia ostatnych ludi. Ale moja otazka spociva v tom. Ke niekto bol uz niekedy zavisli na pervitine a povedzme po roku keby bol cisty by si dal znova. Znova by do toho padol a daval by kazdy den a zavislost by sa mu vratila? Moze si clovek ktory apstinuje dat jednu davku a potom nadalej apstinovat? Je to mozne alebo je to tak ze ked si da znova znova si musi odvikat a znova bude mat vatsie chute dat si drogu znova a znova...? Mohli by ste mi proeim vas napisat ako to je? DAKUJEM ZA ODPOVED.

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den, to se nedá takhle říct, každý je na tom jinak. Někdo je takového jednorázového relapsu schopný, ale rozhodně bych to nedoporučovala. Spíš je pravděpodobnost že se to zvrhne, než že to ustojíte. A to se určitě nevyplatí riskovat.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko