fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Právní dotaz

Uskřípnutý

Co myslíte? Když holka, která mě nepodrží a ještě se vysměje mému panictví: 1) srazim do bahna takovým způsobem, abych jí nezpůsobil zranění 2) podupu jí tak, tak abych jí způsobil menší modřiny 3) dám jí nůž pod krk a pohrozim jí, že pokud mě nebude respektovat, jako důstojného člověka způsobením lehčích zranění, středně velkých majetkových škod, problémy s úřady, policií atd. 4) bolestivě jí chytim za vlasy a v tom bahně jí vymáchám hubu 5) strhám z ní část oblečení a společně s kabelkou atd. to poškodim a rozházim po okolí 6) na závěr se na ní vychčiju a poplivu jí, - je to pouze přestupek nebo trestný čin??? Já se domnívám že se jedná pouze o přestupek a vzhledem k tomu, jak se mnou holky jednaji, zvažuji, že bych této „legislativní výhody“ využil v praxi. Děkuji za názory a odpovědi.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nevím kolik je vám let, ale myslím, že jako služebně starší osoba mužského pohlaví vás musím upozornit, že pokud se vám tohle děje opakovaně, tak děláte něco špatně. V ženách problém není. :-) Zkuste si najít psychologa, možná vám pomůže najít, kde děláte chybu. P.s. Jen na okraj, spousta věcí, které jste popsal, trestná je. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko