fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

stíha

kathy

Jednou,uz je to dyl,kdyz sem zrovna byla na piku a byla sem fakt moc(mozna az moc po 2,5g-za cely den),me kamos strasne vystihoval(myslim ze to delal naschval).Myho dobryho kamose,kterej byl zrovna na necem desne zaseklej,porad pronasledoval s nozem,me rekl at jdu do vedlejsiho pokoje koukat z okna jestli nekdo nejde,jinak ho zabije atd. a ja pak na tom byla tak hrozne,ze jsem sedela na zemi za stolem v rohu pokoje,brecela a strasne se klepala.Mela jsem nepredstavitelny strach,nemohla jsem nic delat,byl to sileny pocit.. Uz je to asi pul roku zpatky,porad nemuzu zapomenout a vraci se to. Sice vim ze uz je to v poho,ale ten neprijemnej pocit,kterej jsem pri tom mela,me stale pronasleduje.Poradte prosim, co mam delat? (Uz neberu)

Odpověděl: Jakub Minařík

No. máte vlastně jen 2 možnosti: 1. Počkat až to přejde (a ono to nejspíše přejde). 2. Zajít si o tom s někým promluvit. To taky pomáhá. Někdy se na to dají najít i nějaké léky, které vám to pomohou překonat. P.s. Jinak blahopřeju k tomu, že se vám podařilo přestat. Ono také - pokud abstinujete relativně krátce, tak to, než to zmizí může fakt nějaký čas trvat. Tak se nezneklidňujte.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko