fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Ahoj Jakube.....

ZOLY

nezlob se že tě opět otravuji,jenom bych se chtěla zeptat zda je možné z péče AT poradny přestoupit k Tobě. Mám nějaké / jak už to bývá / problémy a asi by se mi s Tebou o nich hovořilo lépe než-li s s lékařkou v At.Přeci jen už o mě ledacoc víš... Jinak na motivačku docházím a určitě v tom chci pokračovat.Teď jsem skusila úplně vysadit.Povedlo se mi to na tři dny,ale byla jsem úplně mimo.Popravdě řečeno mi hráblo a já ve světlých chvilkách se bála že se už nevrátím do normálu.Po třech dnech jsem si dala,ale i tak to byl pro mě úspěch.Jenom-že na základě této skušenosti vím že přejít na 0 mohu jen pod lékařským dozorem.Sama už do toho nejdu.Pokud bych se k Tobě mohla obědnat a promluvit si budu ráda.Zatím ahoj J.Z.

Odpověděl: Jakub Minařík

Samozřejmě, můžeš chodit ke mně. Kontakt ti dají ve stacionáři. Jedinné omezení je, že mám smlouvu jen s VZP. Takže, pokud by byly potřeba nějaké léky, a jsi u jiné zdravotní pojišťovny, musela by sis je zaplatit. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko