fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

dotaz

Helena

dobrý den mám takový dotaz a zároven obavu, že sem až tak muj dotaz nezapadne. Musim s tim ale už ven. Tak tedy: Jsem lékarnice, nevim už ani jak to začalo ale začalo. před 25 lety jsem zhruba okusila morfin a ted jsem celkem vyladěná. ale situace se zkomplikovla. Neshodys mym kolegou a nyní jsem skončila na prac. úřadě. jsem z vých. čech. vše je mnmohem složitější. Začala jsem si opatřovat nezákonnym způsobem. Jsem z toho celá špatná, ale jinak to nejde. Vpodstatě si nevimr rady. tento měsíc se stěhuji do Prahy, mám zde dům s lékárnou, kterou ale já zatím nemohu provozovat. Potřebuji poradit jak z toho. VPraze jsou asi možnosti pomoci, ale nejsem adolescent. prosím proradte mi, mám zábrany.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, doporučoval bych, abyste se zastavila. Máme i jiné pacienty, než jen adolescenty. Pracuju v Praze, kontakt na mě najdete snadno v rubrice kdo vám odpovídá. Víc asi teď poradit neumím. Každopádně, držím palce. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko