fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

katka

Perník si píchám rok asi tak 1x týdně čáru za 300 a nedávno jsem na 3 měsíce přestala, pak jsem si koupila za litr a asi to byl ňáký slabý model, protože jsem si to musela dát celé abych měla vůbec ňáké stavy, po něm jsem poprvé v životě slyšela ňáké hlasy, až po 5 hodinách mi teprve došlo, že jsou to jenom haldy. Za týden jsem si dala zase, byl to zase jiný model, ale zase jsem si musela dát za 1000, to jsem byla fakt mimo, dobré stavy, ale zase jsem slyšela ty hlasy a teď jsem ještě navíc viděla dost drsné haldy, to se mi ještě nikdy nestalo a ty hlasy jsem slyšela ještě po 4 dnech a taky jsem měla strašné stihy a bála jsem se mezi lidi. Já to nechápu, po 3 měsících to na mě mělo mít přece silnější účinky a pochybuju, že by na mě udělali ojeb a hned 2x. A ty hlasy a halucinace budou už navždy? Není přece možné aby mě 2 dávky tak zničili.

Odpověděl: Jakub Minařík

Doporučoval bych se pervitinu vyhnout. Nemusel to být žádný "ojeb", ale spíš - pervitin může vyvolávat psychotickou poruchu, možná jste přestala v pravé chvíli, ty další užití už byli jaksi navíc. Hlava se vám myslím pokouší dát na srozuměnou, že dál byste pervitin brát neměla. To je celkem vše. P.s. Kdyby ty "haldy" náhodou neodeznívali, bylo by asi rozumné vyrazit někam na psychiatrii, než se vám to ouplně vymkne.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko