fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

re:Jakubovi

Zoly

Nejdříve samozdřejmě děkuju za odpověď,ale po pravdě řečeno tak minule mě potěšila víc.No ale co se dá dělat.Uznávám že máš jistě pravdu a nikdo by mi asi neporadil nic jiného.Pokusím se přemoci a vydám se na tu motivačku.Bohnice nepřicházej v úvahu,i tenkrát mi byli na nic jediné v čem mi pomohli což musím uznat je že jsem neměla kontakt s těma co berou.Jinak to bylo o ničem.Tedy pro mě! O ústavní léčbě fakt nepřemýšlím.Ani teť nemůžu kuli mamce.Nabrala jsem dost firem/ na účo/mamka nic netuší a já jí nemůžu nechat všechnu práci na krku.Samozdřejmě pokud se můj stav nějak nezlepší,tak mi asi stejně nic jiného nezbyde.Jinak Díky pa J.Z.

Odpověděl: Jakub Minařík

Tak tu motivačku moc neodkládej, dokud jsi ještě schopná tam dorazit. Ty Bohnice - je to celkem tvoje rozhodnutí. Možná to nemá úplně smysl. Ale to se uvidí. Ohledně toho účta - měla by ses dát kalupem dohromady, pokud máš mámě k něčemu být. Napiš jak to celé dopadlo. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko