fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

marihuana

sabrina

chcela by som vyskusat marihuanu.len vyskusat!!!len raz!!!su nejake nasledky len po jednom vyskusani??prosiiim odpovedzte mi.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nemusí být žádné, může se ale také stát, že marihuana odstartuje nějakou psychickou poruchu. Nevím, jestli je nezbytné marihuanu zkoušet, ale každopádně bych vám doporučil s tím ještě posečkat. Podle toho, jak se ptáte se mi to v danou chvíli zdá nesmyslné a zbytečné. Položte si otázku proč? A také jestli zrovna teď a nebo až někdy později. A také si sedněte k internetu a najděte si o marihuaně nějaké informace. Najdete je na našich stránkách v sekci konopné drogy ale i jinde. Každopádně to udělejte. Myslím, že kdo začíná experimentovat s drogama a nezjistí si základní informace je blb. To vy zaplaťbůh nejste, protože se ptáte. Tak to dotáhněte do konce. A pak se klidně rozhodněte co a jak. To je férová a docela rozumná nabídka, ne?

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko