fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Drop iN??

Theos

Dival jsem se na ten web a tam bych teda svoje dotazy nikdy nepsal.. Nemam rad kdyz odpovida jeden starsi pan ktery s tim nema zadny live zkusenosti a na kazdou otazku je pokazdy stejan odpoved - No samozrejme ze se to zhorsi pokud s tim neprestanete , Mel byste s tim prestat nebo muzete dopanout spatne, hlavne jste to nemela nikdy zkiouset, nikdy neni "jen jednou" apod .. a proste takhle to fungovat nemuze... Jako nic proti a nechci urazet ale tam bych si nenechal ani poradit jaky si mam vzit ponozky.. .)) u Rullezz !! a neusnete na vavrinech i presto ze vas jen chvalim ale vy jste proste Best .)))

Odpověděl: Jakub Minařík

Web drop-inu nesleduju a možná je dobré se obrátit z kritikou tam, protože tam to mohou zlepšit. :-) Na druhé straně, v tom co píšete má Dr. Presl pravdu. "Pokud budete pokračovat, jistě se to zhorší a nezkoušejte to, nikdy to není jen jednou." Skoro by se ta tyhle pravdy dala strčit ruka do ohně. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko