fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

xxx

Děkuji doktoru Minaříkovi za odpověd, nikdy bych jsem nenapsala vždycky jsem si svoje problémy řešila sama, ale včera jsem si o pervitinu četla a hrozně mě to vyděsila. s kamarádem jsem včera mluvila, vše jsem mu řekla, vysvětlila že mi na něm záleží a že se na mě může spolehnout. Řekl mi, že chtěl skončit už k vůli sobě, věřím mu. S tím volným časem už je to horší, ale o prázdninách se to spraví. On je to moc skvělý člověk, a bez jeho zavinění má spoustu problémů doma, a vzhledem k tomu to zvládá ještě dobře. Já s drogama už nechci mít nic společnýho, kdysi jsem hulila trávu, ale ted vím, že je to všechno stejný svinstvo. Moc děkuju, vaší odpovědí a včerejším rozhovorem se mi moc ulevilo. Přeju hezký den.

Odpověděl: Jakub Minařík

Prima. A kdyby bylo potřeba s něčím poradit tak klidně napište. Platí to jak pro vás, tak pro vašeho kamaráda. Držím palce. Jak vám, tak jemu. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko