fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

nemuzu uz ani alkohol???

Dobry den,brala sem nekolik let piko,nekolikrat(asi 500x:-) sem se pokousela prestat a ted uz se mi konecne docela dari(rekordnich 12 dni). Vcer sme byli s kamosem co bral se mnou a take abstinuje v jednom klubiku,jen tan posedet,pokecat,poslechnout si dobrou muziku..Vsechno v pohode..Dali sme si ale JENOM dve pivka a zacly sileny chute.Bylo to hrozny.Jasne,chute mam i normalne a chybi mi to,ale tohle bylo sileny.Neskutecne tezky prekonat to,radsi sme rychle odesli domu..To uz nikdy nebudu moc ani pit?

Odpověděl: Jakub Minařík

Ony ty chutě časem vyblednou, i po tom alkoholu. Ale dávajte si pozor. Pokud chcete, aby vám to s tou abstinencí vydrželo, chce to to nedráždit alespoň několik měsíců. P.s. K 12 dnům abstinence blahopřeju. Pokud byste potřebovala něco konzultovat napište a kdyby jste toužila si s někým pohovořit tváří v tvář - stačí napsat - rádi vám někoho doporučíme. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko