fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

re: pervitin nitrožilně (kód 110601)

Tereza

Jsem z Prahy, do kterého kontaktního centra bych si mohla zajít? Bojím se trochu, že tam dostanu vynadáno (ale zároveň to chápu)

Odpověděl: Jakub Minařík

KC SANANIM, Osadní 2, Praha 7 - vchod je z ulice Jateční, aby se to nepletlo :-). Telefon 283 872 186. Je to u Holešovické tržnice, vystupte z tramvaje před tržnicí na nábřeží projděte skrz tržnici, vylezete ven v ulici Jateční mezi Lékárnou a Poštou - tak se dáte doprava, směrem k poště, je to hned první roh asi tak 100 metrů, jsou tam celkem velký cedule a mříže v oknech. Denně od 8 do 21 (o víkendech od 9 do 21). Normálně je plný provoz odpoledne od 15 do 19, ale pokud jdete poprvé tak můžete dorazit kdykoliv.kolegové si s vámi trochu popvídají, vymění vám injekční náčiní, ... Nikdo vám nevynadá - není důvod. Proč taky? Sice to není nejlepší, drogy se dají brát i jinak, než i.v. a je to mnohem bezpečnější - když už teda člověk brát musí. Ale koneckonců - on je to každého věc - prostě rozhodnutí je to vaše, váš život, váš rozum. My tu nejsme od toho, abychom se na vás rozčilovali. Spíše máme pomoct těm, kteří se v rozporu se zdravým rozumem rozhodli brát, aby to přežili v nějakém přijatelném stavu. P.s. Aby v KC věděli, že jste tam poprvkněte: "Beru pervitinin injekčně a ptala jsem se na drogové poradně, kam můžu dojít, protože jsem měla strach, že dostanu vynadáno. Tak Jakub mi odpovědět, že mám jít sem a že když jdu poprvé, tam můžu přijít kdykoliv, že mi všechno vysvětlíte." Kolegové budou mít radost, že se nemusí na nic zdlouhavě vyptávat a navíc je tahle odpověď rozhodně pobaví, takže budou asi ještě o kus příjemější, než by byli normálně. Prostě, máte protekci hned při vstupu. Myslím to vážně. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko