fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Konopi a skunk

inkoust

Mam dotaz,na ktery jste jiz urcite nekolikrat odpovidali: Zajimalo by mne,jake ma nasledky dlouhodobe pouzivani konopi nebo skunku v nemalem mnozstvi.

Odpověděl: Jakub Minařík

Většina lidí, kteří hulí velmi dlouho a velmi mnoho se časem začíná vzdalovat od ostatních lidí, mimo komunitu dlouhodobých huličů. Protože - a myslím, že to platí ve většině případů pokud někdo hulí takhle moc tak obyčejně do nějaké takové skupiny patří. Člověk se začíná izolovat do svého světa, ve kterém se věci dějí prostě jinak, než venku. Ztrácí kontakt s okolím. Dlouhodobé intenzivní hulení s sebou nese také některé další problémy. Muži mívají problémy s erekcí a vůbec chutí k pohlavnímu styku. Obě pohlaví zároveň pak mohou mít problémy s imunitním systémem (aktivace jednoho z receptorů pro kanabinoidy má imuno supresivní efekt.) Typické bývají problémy s pamětí a s funkcemi, kterým se říká poznávací. Prostě z huličů postupem času začínají být taková poněkud nepoužitelná individua. Pro dlouhodobého huliče je charakteristická určitá pomalost. Co je asi důležité - většina výše popsaného je reverzibilní. Prostě stačí přestat hulit a vše se po nějaké době zase upraví. Jen pak člověk může být ze světa kolem něj poněkud překvapený. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko