fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Po píchnutí necitím nájezd

Houmi

Dobrý den,
Pervitin beru už 10 let, od začátku jsem na jehle ale teď poslední rok necitím po píchnutí nájezd, je jedno zda jsem vyspaný nebo ne, je jedno zda si dám pecku nebo celý gram, prostě necitím absolutně nájezd ale učínek pervitinu jako takového ten funguje (nejsem unavený, rozšířené zorničky atd..)
Po 10 letech užívání mi jde ale jen o ten nájezd... Dokážete mi říct důvod proč tomu tak je? A co s tím mám dělat? Kvalitou pervitinu to taky není, zkoušel jsem si dávat třeba s více lidmi a jen já jediný nájezd necitíl.. oni ano, bylo to na nich vyloženě vidět... vážně mě to sere!! Pomozte mi prosím.... AKUTNĚ!!!!

Odpověděl: Markéta Černá

Dobrý den, Houmi,

díky za Váš dotaz.

Dlouholetým užíváním si tělo může vyvinout toleranci, což znamená, že k dosažení stejného efektu je potřeba stále vyšší dávky. Po nějaké době se může ale stát, že nájezd úplně zmizí. Dlouhodobé užívání také může měnit chemii v mozku a fungování neurotransmiterů, což může ovlivňovat i nájezd drogy.

Pokud byste měl zájem situaci ohledně Vaší závislosti řešit, ozvěte se. Pokud bych mohla ještě doplnit nějaké informace, také klidně napište.

 

Mějte se ať se daří.

Markéta

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko