fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Emko

Marvan

Dobrý den, chci se zeptat jak zvýšit účinek Emka?

Odpověděl: Anna Novotná

Dobrý den, Marvan,

 

asi Vás svou odpovědí nepotěším, ale posláním naší poradny je poskytovat podporu lidem, kteří se v důsledku užívání drog dostali do potíží. Tím nemyslím potíže typu "nic to se mou nedělá, co s tím". Neposkytujeme ze zásady odpovědi na otázky související s výrobou, distribucí, zvýšení účinku drog apod. 

Nevím, z jakého důvodu se na na zvýšení účinku ptáte, pokud proto, že s Vámi Emko nic nedělá nebo je jeho účinek slabší, než jste očekával, možná to berte spíš jako znamení, že si máte dát pauzu.  Experimenty se zvyšováním účinku mohou vést k opravdu závažným stavům, jako je např. celkový kolaps organismu. Co také velmi nedoporučuji, je přechod na jiné návykové látky, od kterých byste očekával silnější účinek. To je cesta leda tak do kolotoče závislosti, ze kterého se hůř vystupuje.....Nechci Vás strašit, vím, že by to bylo bez efektu, jen by bylo možná fajn, se na chvíli zastavit a další kroky lépe promyslet...aby nedošlo ke zbytečnému hazardu s Vaším fyzickým i duševním zdravím.

 

 

Buďte na sebe prosím tedy opatrný.

Zdraví Vás, Andula Novotná

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko