fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

SMART DRUGS - PRO JAKUBA MINAŘÍKA

nin

Naši se mě rozhodli podarovat k vánocům nějakým zdravým preparátem – mám pocit, že se to akorát hodí, protože co jsem přešla na subutex, jsem vnitřně strašně rozházená, i v práci mi připadá, že na věci, co bych měla zvládat v pohodě, mi nestačí hlava… Beru sice denně lecitin a piracetam, krmím se vitamínama, ale mám pocit, že mi strašně chybí energie, jako bych byla pořád vyčerpaná, a když mám z něčeho radost, nedokážu to příliš dlouho udržet v sobě. Chápu, že po všem, co jsem brala, to nějakou dobu potrvá, ale chci se zeptat, jestli by mi mohlo pomoct něco ze smart drugs, konkrétně L-Tryptofan, Brahmi a 2P. Nemůže mi to v kombinaci se subutexem nějak uškodit? :)Díky moc, J.

Odpověděl: Jakub Minařík

No já bych okruh toho co užíváš moc nerozšiřoval. Max o vitaminy B1 a B6, ale jinak nic dalšího. Tohle myslím spíše padá na vrub těm játrům, než čemu jinému. Až se stavíte, tak uvidíme co dál, ale fakt bych nic nepřidával. P.s. Běhat bych vás chtěl vidět. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko