fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Za jakou dobu řídit po užití kokainu

Elvis

Dobrý večer. Minulý týden jsem užil ze středa na čtvrtek 1.2g kokainu. Do pátku jsem zvýšil příjem tekutin abych trošku nakopl metabolismus. V pátek jsem jsem užil ještě 0.8 gramu, ale tentokrát v kombinaci s dvěma panáky tvrdého alkoholu a 1,5l piva.
Drogy jinak užívám ve frekvenci maximálně 3x do roka. Nejsem tedy pravidelný uživatel. Po jaké době můžu bez výčitek sednout za volant? Vzal jsem si do středy volno, a nehodlám do té doby řídit. Myslíte že 5dnů je dostatečných na to aby mé tělo zvládlo vyloučit zbyvajici metabolity? (Poslední lajnu jsem si dal v sobotu ve 4:00 ráno)
Děkuji za odpoved

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Dobrý den,

 

je to dost individuální, u každého to může být trochu jinak. Také nevíte, co všechno látka obsahovala a co by případný test prokázal.

 

Doporučuji zakoupit volně prodejný orientační test (v lékárnách jsou běžně k dostání) a sám se otestujete, ať víte, jak si vedete a vyhnete se případným potížím.

 

Je fajn, že k tomu přistupujete zodpovědně.

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko