fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Hnisající oči a hnisavý výtok

Pipi

Zdravím. Jsem krátkodobá uživatelka pervitinu.. před čtyřmi měsíci jsem měla poprvé. Vždy to bylo občasně. Většinou jsem měla akorát afty na jazyku. Ovšem před třemi týdny jsme si dali víc a nespala jsem tři noci.
Druhý den jsem na rudé oči, třetí den už mě v očích pálilo, řezalo a z očí mi vytíkal žlutý hnis.. následující den po vyspání se zdálo po ránu vše lepší ale k večeru se to zhorsilo. Oči úplně rudé, hlavně jsem začala vidět rozmazaně, nemohla jsem zaměřit a díky tomu se mi i motala hlava... čtvrtý den od počátku problémů, když se to nelepšilo, jsem si zašla k lékaři. Dostala jsem antibiotika, prý zánět spojivek.. vůbec mi to nepomohlo, po týdnu bylo jen mírné zlepšení. Dnes je to už tři týdny co mám tyto problémy. Hlavně mě trápí neustálé vytíkání žlutého hnisu z očí.. a před pár dny se mi začal objevovat žlutý, hlenovitý a zapáchající výtok z pochvy..
Na oči nezabírají ani kapky na alergii..
Mohu toto vyřešit nějakými léčivy bez lékaře? Vzhledem k rodině, která v nemocnici pracuje se mi nechce chodit k lékaři, aby se nezjistilo na pervitin.
Předem děkuji za odpověď

Odpověděl: Nikol Spůrová

Pipi, zdravím Vás,

 

děkujeme za dotaz i důvěru, se kterou se na nás obracíte. Bohužel takto přes internet bez objektivního vyšetření to nevyřešíme a ani nikdo jiný.


Prosím, neváhejte a obraťte se na svého lékaře. Jedině ten Vám může na základě vyšetření doporučit další vhodnou medikaci a léčbu.

 

Váš zdravotní stav může být závažný.

 

Přeji, ať je brzy lépe!


S pozdravem,
Nikol Spůrová

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko