fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

opět je vtom až po uši

míša

Pane doktore obracím se na vás již po třetí,jak jsem psala že muj brácha chce sám navštívit at, tak byl dvakrát,jel na třetí sezení, lékař neordinoval.Brácha přišel na návštěvu a povídal mi že má neustále sny jak si píchá péčko.Já se zeptala jaký má pocity, on mi odpověděl že parádní,tím mě totálně naštval.Za týdem mi volala moje maminka a brečela do telafonu že ten kluk v tom zase lítá.Slovně jí napadl nebudu Vám psát ty sprostá slova.Mamka mu sbalila tašku at od nich odejde .Byl velice agresivní,sprostý a málem napadl rodiče.Pane doktore co sním?Je mi rodiču líto ale nemužou na mě to trápení přenášet,vychovávám dvě děti v pubertěa malé mimčo.Snažím se pomoct ale nák to nejde.Dáte mi ještě jednu radu pro mé rodiče?Už ani bráchu nelituji,spadl do toho ví co dělá,ale at nás proboha netrápí.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, možná zkuste dát rodičům kontakt na poradnu. Bylo by to asi nejlepší. P.s. Ono se stává, že když se ščlověk pokouší abstinovat, tak to není z jedný vody načisto. Často se o to pokouší opakovaně, než najde tu správnou cestu - ona závislost je choroba, kde jedním z hlavních symptomů je ztráta kontroly. Proto je to tak komplikované. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko