fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jasně?!?!?

Orel

už to mám...díky za radu...Hurá si všímat hezkých věcí...rozumím. V tom nevidím problém :-)) Možná to bylo taky tím, že jsem tu literaturu úplně nedočetla..jsem holt hrrrr..ale už je mi to jasnější, prostě nemoce a problémy jsou vlastně "kamarádi" a jde v podstatě o jejich odhalení a uvědomění si jich, fajn. Budu se víc koukat na ptactvo a tak vůbec :-)). A nejezdit na plný plyn..zvolnit a nevšímat si "co za všímání nestojí" ŽE JO?! Ta knížka je paráda...s úžasem jsem zjistila, jak fakt ty nezdravoprojevy souvisí s psýchou..úplně jsem se v tom viděla..a to knihlupectví je móc roztomilý, díky za typ!! Rozhodně "to" přečíst..není na škodu..jen ty moje prvotní reakce jsou někdy holt moc rozháraný, to chce se jen trochu zklidnit ! :-)) Díky za raduuu! Já si náhodou "nechám říct" jen jsem sama na "sebe holt nějaká krátká", tak se občas potřebuju zeptat co a jak jinde..a prozkoumat "natonáhled" odjinud :-))...Už mám v hlavě spoustu věcí, který by stály za povšimnutí..jdu na to :-)) Jinak vás nebudu zdržovat v hektoobdobí, nechám vás vaší bohulibé činnosti, mě to takhle na net-dálku fakt stačí :-)) A jestli vám to nebude "va", tak vám zase někdy napíšu.."jak mi to celé jde".. ta metafyzika, snahasebepochopení , přibrzďování, pozorování hezkověcí , dávání se do klidu :-))) .Sama jsem na sebe zvědavá :-)) Tak moc dííííííííkyy za odpověď.Potřebuji občas "takovouhle konfroNtaci" co a jak dělám "blbě" CHACHACHA (a věru toho není,koukám, málo :-)))) Jsem zas nadupaná energií,k hurá kupředu, díky "za palivo" HAHA (hlavně nenabourat -moc)

Odpověděl: Jakub Minařík

Kliedně zase napište. Rád si s vámi budu po netu povídat. P.s. Jen mám trochu pocit, že místo přibrždění, na plný plyn odbočujete na lesní cestu. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko