fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Tráva a Já

Melvin

Ahoj,

jak se máte? Já tak nějak všelijak. Už jsem vám tu jednou psal a potřebuju zase váš názor. Víte, od 15 let, dá se říct, aktivně hulím trávu. Teď je mi 21 a je to každodenní záležitost, když nepočítám jednodenní až týdenní pauzy jednou za čas. A já už prostě nechci, nebaví mě to, dělám to jen ze zvyku. Jsem závislý.

Přitom když si dám pár dní pauzu cítím se skvěle. Ale touha je silná. Moc silná. Tráva je pro mě únik z reality, která je snad pro každého v tuhle chvíli docela drsná, ani ne ve špatném slova smyslu, spíš horská dráha. Ale kvůli trávy cítím jak se zanedbávám a třeba místo cvičení, které miluju, si zahulím s kamošema. Hodně na nás působí i ten lockdown a vše okolo, ale je to už moc a taky jsem ve věku, kdy už chci něco budovat. Řekl jsem si, že jakmile si najdu novou práci, tak to bude ten impuls. Snad to tak bude. Napište mi, co si o tom myslíte. Trávu mám rád, a můj názor na ni je pozitivní, ale ne v takovém množství a tak často. Brzdí mě.



Mějte fajn den:)

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Melvine, dobrý den,

 

pokud máte chuť něco s Vaší konzumací udělat (buď se pokusit nekouřit vůbec, nebo alespoň konzumaci omezit), můžete se zkusit přihlásit na www.koncimshulenim.cz - je tam plno užitečných informací, také k dispozici on-line léčba. Myslím, že tím nemůžete nic zkazit.

 

Mějte se zatím hezky, MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko