fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Porušení drogového zákona

XxX

chtěl bych se vás zeptat prosím. V říjnu jsem byl v Německu nakupovat a kamarád tam ukradl něco. Oba nás prohledali a u mě našla policie 1G Marihuany. Teď v lednu mi přišel papír že je proti mě vedeno trestné řízení a že jsem obviněn z trestného činu. Je tu že jsem porušil drogový zákon gem. § 29/1/3 Btmg Besits ca. 1g Marihuana. Chci se zeptat jestli to je velký problém? A jestli za to nepůjdu do vězení. Je mi 20 let a ten 1g marihuany byl pro vlastní potřebu. Moc vám děkuji, každý den nad tím přemýšlím a nedokážu si představit velký trest za tohle když jsou lidi co dělají horší věci a jsou na svobodě. Bude z toho záznam? Nebo pokuta?)kdo ví.. Děkuji za pochopení.

Odpověděl: Marie Saudková

 

Dobrý den, 

 

obávám se, že na váš dotaz vám nebudeme schopni odpovědět. Tento typ dotazu se týká spíše právního poradenství, a proto vám doporučím kontaktovat právní poradnu.

 

Pokud žijete někde jinde, lze se poradit buď po telefonu, nebo prostřednictvím internetu (email, webová poradna - odpověď je většinou v řádu dní, max týden), kontakty níže.

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

tel.: 222 582 932
mobil: 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

Více zde: www.asociace.org

 

Webová poradna: http://www.asociace.org/pravni-poradna-webova-poradna.php


Doporučila bych vám spíše jednat, poradit se s přáteli, odborníky atd - je to lepší než se trápit představami a strachem, co všechno by se mohlo stát.

 

Přeji vám hodně štěstí a ať pro vás celá věc dopadne co nejlépe!

 

za Drogovou poradnu

Marie Saudková

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko