fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

test

malej B

nedavno sem byl na elergii, a chtej my udelat odber krve muzou zjistit pritomnost THC kdyz sem mel speka pred 3 tejdnama.

Odpověděl: Bára Orlíková

Při standardních vyšetřeních se testy na přítomnost drog nedělají. To znamená, že když vám lékař odebere krev na alergologické vyšetření, nebude vám zaroveň dělat cílené testy na přítomnost drog. To by k tomu musel mít opravdu pádný důvod, protože testy na drogy jsou poměrně drahé. Navíc se testy na drogy dělají zpravidla z odebraného vzorku moči, nikoli z krve. Užití marihuany se dá detekovat jeden den až třicet dní od posledního užití, po jednorázovém užití je detekce možná kratší dobu, po pravidelném dlouhodobém užívání se přítomnost drogy zjistí až čtyři týdny po posledním užití. Takže myslím, že se nemusíte obávat. I když to neznamená, že by bylo na místě si den před vyšetřením dát pár jointů :-) Když byste měl k tomu další dotazy, pište.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko