fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pro Riciho

Cooq

Mne se taky po badtripu rozvinuly psychoticke priznaky jako jsou derealizace, depersonalizace, tezka deprese, iracionalni uzkost, poruchy mysleni. Mam za sebou 2 hospitalizace na psychiatrii a 12 elektrosoku. Taky jsem si spocatku myslel ze leky nic neresil a tak jsem je nekdy brak a nekdy ne a muj stav se nezlepsoval. Pak jsem ale zistil, ze medikace je pri psychozach (na rozdil od neuros) hlavnim spusobem lecby, ostatni jsou pomocne. Zacal jsem leky brat PRAVIDELNE (coz je jedna ze zasad) a muj stav sa zacal pomaly zlepsovat. Beru atypicke neuroleptika (Leponex) a antidepresiva(Efectin) a ted se uz citim skutocne dobre. Podle mne delas chybu, ze neberes leky. Leky Te sice nevyleci za tyden, musis je brat DLOUHODOBE a PRAVIDELNE, ale kdyz jsou dobre vybrane, dostanou te z toho.

Odpověděl: Bára Orlíková

Posílám váš vzkaz na stránky poradny, kde si doufám Rici váš vzkaz přečte. Bohužel víc pro to, aby se informace dostaly k Ricimu, udělat nemůžu. Myslím, že pokud se ke vzkazu dostane, bude mít od vás informace z první ruky, které by mu mohly hodně užitečné a v takové podobě by je od nás nedostal, protože vy mu předáváte svoji zkušenost. Díky. Držím vám palce.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko