fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

jak dal? No.II

Petr

Vazeny pane doktore, moje psychiatrička samozřejmě na základě anamnestického dotazníku ví, že jsem bral drogy, ale nikdy jsme se toho tématu nedotkli. Co se týče vyloučení fyzických příčin mých problémů, musím říct, že ta léčba a ta vyšetření byly natolik roztříštěné a nekomplexní, že vlastně nikdo ani nic nevylučoval. Začalo to diagnostikou Boreliosy podle Elisa testu, odběr likvoru jsem primárně odmítl a později opět zažádal, nebylo mi již vyhověno.Léčili mě ATB a pak zjistili, že jsem vlastně boreliosu nikdy neměl. Byl jsem taky na EEG a tak pod., tenkrát ve Studentském zdrav. ústavu. Problém byl v tom, že jsem na základě svých potíží ukončil studium na vysoké škole a tím skončilo i pátrání po původu těch problémů. Zanedlouho jsem se pro suicidiální tendence dostal k psychiatrovi. Musím přiznat, že mám i fyzické potíže (brnění končetin, ztráty rovováhy, únava apod...) ale na to moje psychiatrička neslyší. Takže se v tom směru se po ničem nepátrá. Testy VHC, VHB a Na přítomnost HIV protilátek mám všchny negativní. Srdeční chlopně jsou taky v pořádku. Žiju v Praze poměrně krátce a nemám přehled o tom koho navštívit, který psychiatr je dobrý, který psychoterapeut a vlastně nevím jestli a jak dál postupovat...za odpověď díky Petr P.S. V minulém dotazu jsem uvedl blábol: V současnosti beru Floxet...Letrox bere pes :-)

Odpověděl: Jakub Minařík

Chystám se odjet na dovolenou, takže tady budu až po 18.8. Kdybyste měl zájem, mohli bychom se po tomto datu sejít a pokusit se něco společně vymyslet. Mohl byste zatím dát do kopy všechny zprávy z vašich vyšetření a vzít je s sebou. Takže - snad jen telefon 220 803 130. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko