fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

antioxidant

modřinka

Dobrý den, v lékárně jsem si všimla "vitamínů" -Ala- od fi. Brainway. Má to být superantioxidant (přírodní). Chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo dobré ho brát, pokud požíváme alkohol, Extáze a občas pervitin...? Také jesem se chtěla zeptat: dělají se mi velice snadno modřiny. Stačí se jen trochu bacit o roh stolu a hned mám modřinu. Mám tyhle problémy prakticky od dětství, ale poslední dobou je to mnohem horší....mám nohy plné modřin,nemůžu nosit krátkou sukni....co byste poradil, prosím?????? Děkuji mnohokrát. Pěkný den :))

Odpověděl: Bc. Barbora Sládková

Dobrý den, myslím si že užívat přírodní praparáty a vitaminy není nikdy na škodu - obzvláště když píšete o experimentech s drogami, které organismus ovlivňují i po fyzické stránce. A s nadměrným tvořením modřin: může to svědčit pro poruchu srážlivosti krve. Doporučovala bych vám proto buď se zeptat v lékárně na vhodný preparát, který by obsahoval vitamin K anebo dojít za praktickým lékařem, který by vám mohl udělat test srážlivosti krve. Přeji vám také pěkný den :)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko