fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Šikmá ploška se vloudila

Orel

Tak jsem ten den, co jsem u vás byla před asi 14 dny..tak rozhozená..měla plánovanou "zábavu", která mi nevyšla..ale volala mi kamarádka...že se večer sejdeme..tak príma..A jak jsem na ní tak čekala..měla jsem velké dilema, jestli ten večer vydržím o nealko..V baru jsem si objednala "džus"..ale ona mě přesvdčila...ať si dám pivo..v tom horku...a tak...vůbec..že z toho nepití magořím.No nemusela mě prostě v tom mém rozpoložení přemlouvat...a najednou mi bylo hej...a šlo se tancovat...a přišla jsem dom ráno..(měla jsem dovčuu!!!)aby..už děti spaly...a nebylo zbytečně svědků... Náhodou jsem to nepřehnala...asi tři piva a čtyři vodky s "džusem".No já vím..ale od té doby mám na duši jakýsi zvláštní klid..jako že jsem se sice napila, pobavila...a docela s mírou..(ne?)a zase teď NIC..a žádná vtíravá chuť, prostě zase limošky a klídek..Takže aspoň vím, že to JDE :-))- když už nic jiného dobrého by na tom nebylo. Taky jsem ZABOHA nemohla splnit ten vámi zadaný !úkol".co vlastně chci a nechci..až dnes ráno "jsem byla osvícena" a mám "to". .Jinak bych se o tom docela přišla pobavit.Nejlépe by se mi to pracovně hodila zítra , časově asi tak mezi 13 - 15 hod.Kdyby to vyhovovalo i vám - príma,jinak to zkusím zařídit i v jiný termín-vámi navržený. Tak snad mě nebudete moc hubovat, za ten ouletíček...!!!prostě si zas připadám po té "zkoušce" tak nějak sama pro sebe normálně..a o to by snad třeba taky "mělo jít"..Tak vaší práci zdar!

Odpověděl: Jakub Minařík

To, že jste neměla chutě po provním napití neznamená, že to ustojíte. První napití většinou jen startuje něco, co má pak následek o nekolik měsíců později. A pak - nejste v tom sama. Tak opatrně. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko