fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

drogově závislí syn

Jana

Můj syn je pravděpodobně drogově závislí,nepracuje dokáže prospat celý den a jíný je nonstop vzhuru, jak mu můžu pomoc kam se můžu obrátit.
Děkuji za odpověď

Odpověděl: Markéta Kordová

Jano, dobrý den.

 

Chápu, že máte obavy.

 

Zkuste prostudovat tyto základní informace, zda si nevšimnete, ještě nějakých dalších příznaků: http://www.drogovaporadna.cz/pro-rodice-a-blizke.html.


Pokud se v podezření utvrdíte nebo si nebudete zcela jistá, doporučuji zajít k nám do Poradny pro rodiče a podrobněji situaci probrat, doplnit si informace, dozvědět se o případných možnostech léčby a naplánovat další kroky.

 

Neuvedla jste, odkud jste, tak si nejsem jistá, zda Vám tento kontakt k něčemu bude. Pokud žijete někde jinde a Praha je daleko, napište, jaká větší města máte v dobré dostupnosti, pokusíme se Vás vhodně nasměrovat na mimopražské kolegy.

 

Poradna pro rodiče, partnery a osoby blízké, SANANIM

Žitná 1574/51

Praha 1

mapa

Tel: 284 824 234, 739 268 527

Email: rodice@sananim.cz

 

Provozní doba zařízení:

PO:  9:00 - 19:00

ÚT - ČT: 9:00 - 17:00

PÁ:  9:00 - 15:00

 

Poskytujeme bezplatné poradenské a terapeutické služby, více odkaz níže. Je třeba se předem na konzultaci objednat na uvedených kontaktech (pokud to nikdo nebude brát, tak kolegové hovoří s klienty, zavolají zpět hned jak to bude možné, můžete se klidně odkázat na mě). Nebo můžete i zde, prostřednictvím této Drogové poradny, když napíšete, jaké máte časové možnosti.

 

http://www.sananim.cz/poradna-pro-rodice-(ppr).html

 

Mějte se zatím hezky, Markéta Kordová

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko