fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Trittico Lexaurin Marihuana

barush

Dobrý den,
dlouhodobě (cca rok) užívám malé dávky trittica (0,25) na spaní, příležitostně lexaurin 3 mg na akutní paniku (dosud užito asi 4x). Drogy neužívám nijak pravidelně, už vím, že s tritticem je nutné se vyhnout MDMA, ale jak to funguje s marihuanou? Respektive - brát lexaurin je pro mě lákavé, ale nechci si na to zvykat, to bych si raději zvykla na trávu, nicméně bych byla prvouživatel a nejsem moc velký ranař, abych si s tou chemií tak zahrávala.
Všechny ty léky mám kvůli akutnímu stresu, který se přetavil v dlouhodobý - resp. odstranění jeho příčiny je zatím nemožné, tak bych fakt uvítala něco "na pohodu". Alkohol nechci, tak mi zbyla v arzenálu ta tráva, ale nevím, jaká by mohla být interakce s tím ostatním.
Děkuju za odpověď!

Odpověděl: Zbyněk Oktábec

Dobrý den,

 

to opravdu uvažujete o tom, že byste svůj stres řešila započetím užívání návykové látky??? Nebylo by relevantnějsí nasadit adekvátní nezávislostní medikaci (ideálně ve spojení s psychoterapií) než sklouznout k závislostnímu chování?!

 

S pozdravem

Dr. Zbyněk Oktábec

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko