fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

bolest hlavy po užití - LSD

Fragcs

Dobré odpoledne,

poprosil bych o radu, jelikož už si opravdu nevím rady

Asi před 14 dny jsem užil poprvé LSD s kamarády. LSD jsem měl poprvé. Jednalo se o čistý 240 miligramový blotter. Nejprve jsem užil půlku - asi po hodině na to jsem do toho ještě užil mariuhanu. Poté následoval stav euforie, blaženosti, smíchu a zkreslené reality. Po asi dalších dvou hodinách jsem byl přemluven k další půlce papíru. Po této půlce nastal strach, úzkost, deprese. Dodávám, že dehydrován jsem nebyl ale po několika hodinách mě začala silně bolet hlava.
Přetrvávalo nechtenství, úzkost a když jsem došel domů, chtěl jsem to všechno špatné zaspat. Bohužel jsem nemohl usnout, což je typický příznak po LSD - ale bolest hlavy mě pronásledovala celou noc.

Na druhý den jsem se trochu z toho špatného výletu trochu vyspal.
Problém je v tom, že je to už 14 dní od mého “výletu” ale stále cítím bolest hlavy v zadní části mozku. Myslel jsem si, že se z toho vyspím, ale každý den vztanu a je to stejné. Přes den vztanu, cítím lehké motání směrem ze zadní části mozku, přirovnal bych to k závratím, taková moc lehká migréna, tlak v zadní části.

Od té doby mám moc lehký spánek, zbudím se brzo nad ránem a už mi nejde usnout tak tvrdě jako dřív. Takže se převaluju a je to pocit mezi usnutím a bděním.

Byl jsem s tímto problémem u lékaře, ale tam mi toho moc neřekli. Paní Doktorka mi dala Lexaurin na spaní a doporučila mi Acutil (Omega 3, Ginkgo biloba, E, B).

Zítra jedu do Chorvatska a mám trochu obavy. Nic mi nepomáhá a blázen opravdu nejsem, že bych si celý problém namlouval.
Spíše mám strach abych nemusel pykat za hloupost celý život, jelikož mám strach ze mi to mohlo poškodit mozek. Trvá to už moc dlouho a ja bych takto nedokázal žít.

Předem děkuji a prosím za jakoukoli radu a uklidnění

příjemný zbytek dne,

Fragcs

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás.

 

Zadal jste dotaz opakovaně, na předchozí tři již odpověděla MUDr. Veronika Pavlíková - odpověď naleznete pod kódem 677405, tak se na to mrkněte.

 

Mějte se hezky, MK  

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko