fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Poprve

Holib

Dobry den, co se stane kdyz si hned poprve pichnu heroin.. treba jen 50mg, pulku normalni davky?

Odpověděl: Markéta Kordová

Dobrý den.

 

Těžko říci, co je ,,normální dávka". Za prvé nikdy nemůžete vědět, jak silnou drogu seženete. Také závisí na odolnosti a nastavení organismu, na toleranci.

 

Dále také není vždy jasné, co vlastně užijete, jelikož není neobvyklé, že distribuované drogy mají další příměsi. Možná byste se divil, co vše se pod názvem této drogy dá koupit. Omítkou počínaje, přes křídu, prášek na pečivo až po aspirin. Díky příměsím, které prodejci velmi často k drogám přidávají, aby jejich objem získal ještě na větším objemu a tím se navýšil samotný zisk. Bohužel uživatelé dost často ani nevědí, co vlastně berou. Mnohdy je látka tolikrát namíchána, že ve výsledku je kupované látky v dané dávce minimum, na rozdíl od jiných látek, které mohou být nebezpečnější než původní droga samotná. Tam pak nelze vůbec předpokládat, co mohou organismu, ale také psychice přivodit za potíže.

 

Mám za to, že kolega Amrit Sen na podobné téma s Vámi opakovaně komunikoval, vše podstatné Vám již napsal.

 

Dále připojuji informace o této látce: http://www.drogovaporadna.cz/opiaty/heroin.html

 

S žádnými drogami není legrace, s heroinem obzvlášť, jelikož sebou nese velký závislostní potenciál. Fyzický návyk není nic příjemného a dostat se z něj není jednoduché. Pokud uvažujete, že byste to chtěl zkusit, doporučuji to nedělat, opravdu to za to nestojí. Možná by nebylo od věci si o tom s někým promluvit a možná přijít na to co Vás na tom tolik láká a zda byste nenašel něco jiného, co by nebylo tak moc nebezpečné, abyste se cítil ve svém životě lépe (?).

 

Pokud budete chtít o sobě a o svých potřebách napsat více, můžete, budeme rádi. Můžete využít i skrytou poznámku, ta není součástí veřejné části webu, nikdo ji tedy neuvidí, jen Vy a pracovníci této poradny. Tak to zvažte.

 

S pozdravem, MK

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko