fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Kam to dát

Berousek

Mám ruce samou modrinu, špatně vidět žíly. Tak prosim poradte kam to jinam píchnout.

Odpověděl: Jakub Chudomel

Zdravím vás,

 

díky za dotaz.

 

Myslím, že si trochu odpovídáte sám - ptáte se kam, když nemám kam. Tedy - když chcete aplikovat do žíly a nemáte ji k dispozici, tak to asi nepůjde...

 

Podle mého tak otázka spíše zní, jak si mám aplikovat, když mám rozpíchané žíly a již to do nich nejde.  Drogu lze užít mnoha způsoby. Podrobně se touto otázkou zabýval např. časopis SANANIMu pro uživatele drog Dekontaminace, dostupný i v elektronické verzi na stránkách www.edekontaminace.cz.

Tedy spolknutím drogy, šňupáním, a je i řada dalších možností. 

 

Krom toho se chci zeptat, zda jste v kontaktu s nějakým K-centrem. Ono lze brát dogy, aplikovat si je nitrožilně, a přitom nemít zdevastované žíly. V K-centru vám mohou pomoci radou, ale také ošetřením a účinnou mastí na ochranu a regeneraci.

 

V Praze je více výborných K-center. Jedno provozuje SANANIM na Smíchově, Na Skalce 819 - více informací a kontakty najdete zde - http://sananim.cz/kontaktni-centrum-(kc).html.

 

Pokud byste stál o mimopražský kontakt, napište kde.

 

I když berete drogy, můžete o svůj zdravotní stav dbát a vyhnout se tak nepříjemným komplikacím - například i takovým, že si nemáte kam dát.

 

J.Chudomel

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko