fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jsem zavysla na omamnych latkach

Radka

Potrebji poradit jak zacit lecbu
Jsem zavysla na pervitinu a marihuane .

Odpověděl: Jakub Chudomel

Zdravím vás Radko,

 

díky za dotaz.

 

Popisujete hezký start pořádné drogové kariéry. Pervitin užíváte asi 7 let, konopí o něco déle. Frekvence užívání a dávky se významně zvyšují, přecházíte na nejrizikovější způsob aplikace - injekčně. Začínáte "blbnout". Ano - je nejvyšší čas se nad sebou zamyslet a něco s tím udělat. Pomoci by se vám dalo, pokud si budete chtít pomoci sama. 

 

Nejdříve kontaktujte nějaké K-centrum. Nepíšete, odkud jste, tak vám nemohu žádné doporučit. V Praze najdete K-centrum například na Smíchově v ulici Na Skalce 819/15, telefon: 605 240 501, nebo zkuste zapátrat zde v kontaktech: - https://www.drogy.net/databaze-kontaktu/ a podle svého bydliště K-centrum najděte. Také můžete napsat, kde bydlíte, a já vám nějaké nejbližší doporučím. 

 

V Káčku pracují odborníci, se kterými své užívání drog proberete a poradíte se s nimi, jaká forma léčby by pro vás byla ideální. Možností je celá řada. Zkuste to a dejte vědět, jak jste se rozhodla.

 

S pozdravem, J.Chudomel

 

 

 


Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko