fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Marihuana

Student gymnázia

Předevčerem jsem čekal na vlak (mimo nástupiště) a zahulil jsem si. Měl jsem u sebe asi gram a půl marihuany v takovém tom plastovém pytlíčku. Najednou z ničeho nic ke mě přišel nějaký člověk a ptá se jestli nemám na prodej. Vůbec předtím jsem marihuanu neprodával, dostal jsem ji od kamose a tak si říkám proc ne. Tak jsem mu to ukázal dál jsem mu to, ale on to jen sebral a peníze nikde. Potom stal naproti mě tak jsem mu říkal ať mi to da, ale nechtel jsem se do něj pouštět protože byl o hlavu vyšší a postavou vyhazovač.Pusobil tak nějak jinak než že by ne chtěl okrast.
Tak jsem raději šel nebudu se dohadovat s feťákem nebo co to bylo. Nedávno jsem už měl 18. Ale teď mě trápí jina věc. Říkám si co když to byl policista a nějak to na mě zahral? Může se to? Jaké by byly za těchto okolností následky? Docela mě to znepokojuje.
Děkuji

Odpověděl: Markéta Kordová

Studente, dobrý den.

 

Bohužel, zde se jedná o jinou odbornou oblast. Doporučuji spojit se s Právní poradnou A.N.O., ta se přímo specializuje na oblast nelegálních drog a problémům s tím související. Poradna poskytuje bezplatné služby, lze se s ní spojit prostřednictvím webové poradny, obdobným způsobem, tak jako jste to udělal zde u nás, viz odkaz níže.

 

http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Mějte se hezky, MK

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko