fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pervitinem ke světlým zítřkům 4

Nespavec

Tak tentokrát stručněji:

Uznávám, občas bych měl krotit svoji grafomanii, na druhou stranu se snažím nic nevynechat. Nepochopím, jak např. může dospělý, svéprávný člověk přijít za psychiatrem, plácnout bez přípravy jenom to, co ho zrovna napadne (takže vynechá spoustu podstatného), a nakonec si ještě dovolit někde stěžovat, že mu předepsané prášky nefungují.

O těch kontaktech vím, a taky vím, že i doktoři jsou často idioti. Už na mě provedli dost experimentů do mých 7 let, než zjistili, co mi zabírá na astma. Co lékař, to jiný způsob léčení téhož, psychologové to samé. Takže mockrát děkuji, ale se svým mozkem už si radši budu dělat pokusy sám a s přesnou znalostí toho, co a jak snesu, a psychiatrovi pak jenom sdělím výsledky.

Kromě toho jakožto introvertní exot samozřejmě rád píšu, ale opravdu hodně nerad a ŠPATNĚ s lidmi mluvím, hlavně teda bez tvrdých drog. Za takových okolností bych musel bejt opravdu debil na kvadrát, abych si před návštěvou lékaře (nebo jiného pracovníka v drogovém poradenství) všechno desetkrát nepromyslel a nepřipravil předem.

Takže se mi prosím nedivte, že si snažím maximum věcí zjišťovat na dálku (ptám se pochopitelně i jinde) a osobně řešit jenom nezbytné minimum (vyšetření přístroji, předepsání léků) a pokud možno až úplně nakonec.

Děkuji za pochopení...

Odpověděl: Amrit Sen

Nespavče, zdravím Vás.

 

Určitě se Vám nedivím. "Proti gustu, žádný dišputát."

 

Obávám se, že máte před sebou ještě náročnější, neradostný čas. 

 

Je mi skutečně líto, ale jsem toho názoru, že dokud si nenecháte, alespoň pro začátek, odborně pomoci, bude hůř.

Mnohem hůř.

 

Nemusí tomu tak být, když v sobě najdete alespoň špetku odvahy a podniknete krok správným směrem, navážete kontakt s šikovným psychiatrem, adiktologem, nebo dalším odborníkem z oboru.

 

Přeji hodně štěstí + aspoň trochu kuráže.

 

Amrit Sen.

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko