fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jak dál?

Petr

Syn od 20let kouří marihuanu, nyní má
30 let a byl mu odebrán řidičák, protože byl pod vlivem nejen marihuany, ale i pervitinu. Do března 6 let pracoval v jedné firmě, nyní je na úřadu práce. Bydlí sám v bytě, který jsem pro něho koupil.Syn s rodinou komunikuje tak 1 x za měsíc. Ale teď jsem mu řekl, že pokud bude dále brát pervitin, že ho z bytu vyhodím. Bereho prý 6 měsíců 1x týdně a to kouřením.
Chci mu pomoct, ale nevím jak. Jsme z okresu Nový Jičín. Nevím, jak to zvládne, i když slíbil, že se chce léčit. Na koho se prosím mohu obrátit?
Děkuji za odpověď

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den,

nejbližší službou pro Vás by bylo asi Kontaktní a poradenské centrum Frýdek-Místek organizace Renarkon. Je třeba se telefonicky objednat, všechny informace najdete na http://www.renarkon.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=204. Případně je možné obrátit se na stejnou organizaci v Ostravě nebo na Podané ruce ve Zlíně nebo Olomouci (www.podaneruce.cz).

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko