fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Druh léčby

pavel

Dobrý den, jsem závislý 9 let na pervitinu, který užívám perorálně. Chci se zbavit závislosti, ale léčba o, které se píše na internetu by vedla k tomu, že bych začal mít existenční problémy z důvodu pracovní neschopnosti. Existuje nějaký druh léčby, který by mi pomohl? Myslím si, že podobný druh problémů má mnoho lidí a nedovedu si představit, že by byl někdo ochoten podstoupit léčbu na úkor toho, že když například nebude moci nějakou dobu normálně pracovat, nezaplatí splátky, půjde do exekuce, která ho zlikviduje a následná situace ho z největší pravděpodobností připraví i o rodinu. Navíc, právě tito lidé, by měli největší šanci na úspěšnou léčbu, neboť motivace je v takovém případě dosti silná. Jsem si jist, že takový způsob léčby existuje, ale nevím kde ji získat.

Odpověděl: Markéta Kordová

Pavle, dobrý den.

 

Dnes již existují i jiné formy pomoci, nemusí nutně znamenat, že se musíte někam nechat zavřít. Netuším, odkud jste, uveďte prosím jaká větší města jsou Vám dobře dostupná, pokusíme se Vás vhodně nasměrovat. 

 

Ozvěte se, s pozdravem MK

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko