fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

co to může být za drogu

maminka

Potřebovala bych zjistit co to může být za drogu, pokud to jde z tohoto mála informací, které jsem zachytila mezi dcerou(19) a jejím přítelem(25) na FB. Koupil něco, prý kvalitní, cena 500Kč asi pro oba ale to nevím. Zřejmě to neaplikovali nitrožilně ani kouřením, zčásti jsem je mohla sledovat, žádné veselí ani aktivita se nekonalo, dcera jen celou noc koukala do mobilu, vypadala normálně a její přítel se prakticky nehnul, vůbec nemluvili jen byli celou noc vzhůru. Hubnutí ani nechutenství tam není, dcera je jen extrémně náladová. Vím že něco berou, nevím co, dcera má 3.stupeň invalidity s genetic.onemocněním a omezení svéprávnosti, jsem za ni zodpovědná ale nevím co mám dělat. Na příteli je naprosto závislá, bez něj by se nejspíše pokusila o sebevraždu.

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den,

průběh intoxikace, který popisujete není úplně typický pro žádnou běžnou drogu, těžko tedy říct. Vzhledem k tomu, jaké popisujete starosti s dcerou, doporučila bych jednoznačně konzultovat celou situaci osobně v některé z poraden pro rodiny, kde se objevily drogy. Pokud byste nevěděla, kam se obrátit, dejte vědět nejbližší město, ráda Vám pošlu nějaké kontakty.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko