fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

krevní testy

nikyy255

Dobry večer,chci se zeptat beru občas tak 1-2 dny v tydnu pervitin picham si neberu to pravidelně a užívám k tomu hlavně na dojezdy neurol,oxazepam nekdy tiapridal,fevarin a lamotrigin a mam v tom zmatek chci jit na jaterni testy ale nevim kdy můžu jelikož mam malé díte o ktereho se staram dobře a bojim se si nechat udělat krevni testy a zjistit jestli mam v poradku jatra a jestli je vše v pořádku,kdybych doktorce řekla že chci udelat jaterni testy zjisti v tych testech že sem užila pervitin naposledy sem měla dnes rano.

Odpověděl: Markéta Kordová

Nikyy, zdravím Vás.

Při běžných lékařských vyšetřeních a kontrolách se testy na přítomnost drog nedělají, pokud k tomu není nějaký vážný důvod. Nemohu Vám, ale zaručit, zda si Vaše lékařka něčeho nevšimne podle jiných příznaků/projevů a nebude se na to třeba ptát.

 

Jinak pervitin je detekovatelný v těchto přibližných obdobích: moč - 3 až 21 dní (při ,,občasné" konzumaci cca do týdne), krev cca 1 až 3 dny, sliny jako u krve.

 

Mějte se hezky, MK

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko