fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Absťák- Rivotril

Petra

Dobrý den, užívala jsem 3 roky každý den Rivotril 0,5 mg jeden ráno, důvodem bylo fyzické onemocnění, které již bylo vyřešeno operací, nyní se snažím Rivotril vysadit, týden jsem brala třičtvrtě tablety, to šlo, nyní jsem první den vzala jen půlku, mám ztuhlost svalů, trnou mi trochu zuby a cuká mi rúzně po těle, představa, že bych měla jít třeba nakoupit do obchodu- nevím zda bych to ustála, asi vysazovat pomaleji, každý jsme jinak citlivý na tu chemii v těle.Prý pomáhá nenávykový Atarax, nebo Prothiaden, tak nevím, zda poprosit lékaře o tyto léky, pokud mi je vůbec bude ochoten předepsat,s pozdravem Petra.

Odpověděl: Markéta Kordová

Petro, zdravím Vás.

Bohužel, nejsem lékař. Bylo by rozumné, abyste se hned ráno spojila se svým ošetřujícím lékařem, který Vám léky předepisuje a poradila se ohledně vhodné dávky na snižování, případně na jiné medikaci. Přece jenom Vás zná, má přehled o Vašem zdravotním stavu a celkové anamnéze.

 

Přeji, ať je Vám brzy lépe!

S pozdravem, MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko